Aanbod

Hulp bij afvallen kan soms nodig zijn om stappen te zetten op weg naar een gezond en passend gewicht. Veel mensen weten wel wat een gezonde keuze is, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is daarnaar te handelen. Ik geef persoonlijke begeleiding in verschillende vormen. Maatwerk is nodig om in te spelen op uw specifieke wensen.

Persoonlijke begeleiding
Na het invullen van een vragenlijst en een intake gesprek maken we een plan voor het komend half jaar, en beslissen we met welke frequentie we elkaar ontmoeten. Uitgangspunt is dat je hulp krijgt op basis van jouw doelen en verlangens en ontdekt welke voeding voor jou het beste is en dat je routines bouwt om jezelf ook daarna op het gezonde pad te houden. Neem gerust contact op via de mail of de telefoon: Henriëtte van den Heuvel, henriette@happyfoodsteps.nl, 0638507656.

Cursus afvallen in huize Lydia in Amsterdam
Cursus afvallen in huize Lydia

Cursus gezond gewicht in Amsterdam
In Huize Lydia op het Roelof Hartplein in Amsterdam worden vanaf 5 september drie cursussen gegeven. Deze intensieve cursussen zijn voor iedereen die af wil vallen of bewuster bezig wil zijn met gezond eten. Het gaat om een individuele aanpak: uw wensen, uw eetpatroon, en wat u wilt bereiken staat centraal. De cursussen zijn vooral voor mensen die te maken hebben met overgewicht (een BMI boven de 25). Er zijn cursussen specifiek voor vrouwen (50+), ouders van jonge kinderen en voor mannen. Lees verder …

IMG_0409

Cursus in Vorden in het nieuwe jaar
Op een mooie locatie in Vorden geef ik in het nieuwe jaar een cursus voor mensen die toe willen naar een figuur dat bij hen past, op een rustige manier, gericht op lekker en gezond eten. Centraal bij de cursus staat -naast de hulp en begeleiding- het delen van ervaringen, tips en recepten. Ook dit begint met een intake, en wordt gevolgd door in totaal 10 bijeenkomsten tot eind van het jaar. Lees verder … .

Online begeleiding
Voor mensen die verder weg wonen en die graag online begeleiding willen bieden we een goedkoop alternatief: online begeleiding voor een half jaar met wekelijkse mails en een checkin. Lees verder … .

Aanvullend medisch consult (Ayurveda)Schermafbeelding 2016-04-01 om 20.17.50
Voor wie mee wil doen aan de pilot of doorlopende groep, mogelijk interessant een aanvullende medische intake en eventueel Ayurvedische therapie te doen bij Dr. Ravindra Gangwani (arts, Ayurveda). Hij komt van 19 tot 26 april naar Nederland, waar hij beschikbaar is voor consulten/therapieën. Hiernaast werken we samen via Skype en verwachten we hem in juni weer terug.

Cleaning your body

We organiseren 24 april aanstaande een dag “Cleaning your body inside out/outside in”: Dr Ravindra, zijn vrouw Dr. Jayashri Gangwani (eveneens arts, gespecialiseerd in de behandeling van overgewicht) en Dr. Henriëtte van den Heuvel (psycholoog).

Taking good care of your body starts with awareness:

  • Awareness of what your body really needs
  • Awareness of what your mind really wants (and why)
  • Awareness of what food is good for you

This day will be about cleaning your body through detoxing, better food and enhancing your metabolism by herbs, yoga practice and massage. And about raising your awareness on what makes you eat!

FLYER happyfoodsteps April 2016