Online programma

IMG_0409Online programma met een half jaar begeleiding

Ik bied een online programma aan van een half jaar. Gedurende 26 weken krijg je elke week een mail met informatie, vragen en een plan voor de komende week. Deels op schrift, deels via een audioboodschap. Ook kan je tussendoor online vragen stellen.

Structuur
Het programma heeft een structuur die  gericht is op afvallen en je bewust worden van alles wat speelt rond eten, bewegen en gezond leven. Dit zorgt ervoor dat je in de loop van het half jaar genoeg routines hebt gebouwd om daarna zelf te zorgen voor een goede balans.

Routines
In de mails die je ontvangt is een van de vaste onderdelen het werken aan nieuwe gedragsroutines. Hierbij helpt ook de wekelijkse check in: je geeft aan wat je vorderingen zijn en antwoord op een aantal vragen die in die week van belang waren.

Reflectie
Met behulp van vragenlijsten en tests onderzoeken we ook wat voor jou in het bijzonder speelt. Wat voor eter ben je? Ben je van het stiekeme eten, of eet je overal en altijd? Kan je vooral niet afblijven van zoet of meer van hartig? Ben je een emotie-eter of wordt je meer getriggered door de omgeving? Wat zijn je overtuigingen ten aanzien van eten, afvallen? Hoe oordeel je over jezelf, hoe oordeel je over anderen? En wat is het effect van deze overtuigingen? Helpen ze bij het bereiken van je doelen of werken ze eerder tegen? Wanneer je zelf meer inzicht hebt in wat jou beweegt op het gebied, zul je gemakkelijker je doelen bereiken en daarna je nieuwe eetpatronen behouden.

Starten met het programma
Het online programma begint na een eerste les met een telefonische consult en in aanvulling op het programma kunnen ook via de mail vragen worden gesteld. Is er aanvullend behoefte aan meer persoonlijke begeleiding dan kan het programma uitgebreid worden met coaching sessies. Dat kan telefonisch, via Skype of op locatie (in Amsterdam of Vorden).

Voor een half jaar zijn de kosten € 50,00 per maand, dus in totaal € 300,00. Wilt u het programma in een keer afnemen dan zijn wordt 250,00 in rekening gebracht.

Aanvullende coaching sessies zijn € 80,00 per uur.

Bent u geïnteresseerd kijk dan verder op de volgende pagina.